Abonneer je op Massage Magazine, hét vakblad voor wellness en therapie

Λ

Over Massage Magazine

Over Massage Magazine

Massage Magazine, hét meest gelezen vakblad door massagetherapeuten, en professionals in de wellness, verschijnt zes keer per jaar. Lezers kunnen hun kennis verbreden en verdiepen en tegelijk tal van ideeën opdoen voor nieuwe technieken en therapieën. Massage Magazine biedt praktische, vakgerichte informatie over massage in al z'n facetten. Onderwerpen als stap-voor-stap technieken,  reflexologie, ergonomie, beroepsethiek, massage bij contra-indicaties, beroep in beeld, klantenwerving en -binding, praktijkinrichting, tips om fit te blijven,  aromatherapie, productnieuws en bedrijfsvoering komen in elk nummer aan bod. Daarnaast biedt Massage Magazine informatieve reportages en praktijkgerichte achtergronden. Kortom, een schat aan informatie voor een optimale beroepsuitoefening en een rendabele bedrijfsvoering.

Λ

Voordelen om je te abonneren op Massage Magazine

  1. Je ontvangt Massage Magazine zes keer per jaar en bent steeds als eerste op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en noviteiten in massagetherapie en wellness.
  2. In ieder nummer vind je 'need to know' vakinformatie, praktische tips en inspirerende ideeën om meer te halen uit je massagepraktijk. De nieuwste behandelingen en technieken, succesvolle praktijkconcepten, ideeën om nieuwe klanten te krijgen, de nieuwste producten, zakelijk advies en gedegen achtergrondinformatie.
  3. In ieder nummer maak je kans op gratis wellnessproducten in onze rubriek 'Cadeautje van Massage Magazine'.
  4. Je krijgt korting op de entreeprijs van een aantal beurzen en evenementen.
  5. Je kunt je eigen films plaatsen in onze rubriek Films, waarbij je als abonnee ook nog eens kans maakt op een cadeaubon van €100,-!
  6. Je hebt recht op een blijvende korting van 30% op het tarief voor een vermelding van je massage- of wellnesspraktijk in de meest bezochte online beautygids op Beautyweb.nl.
  7. Je krijgt korting op alle producten uit onze online shop.
  8. Je krijgt 30% korting op eerder verschenen nummers van Massage Magazine en onze overige wellness bladen.
  9. Als zelfstandig ondernemer zijn de kosten van een abonnement op Massage Magazine aftrekbaar als kosten voor de onderneming. Als therapeut in opleiding mag je deze kosten aftrekken onder ‘studiekosten’. Als je BTW moet afdragen, krijg je die voor 100% terug.

 

Λ

Abonnee worden? Vul het onderstaande formulier in.

Nadat je het formulier hebt ingezonden, ontvang je per e-mail een bevestiging van de aanvraag voor een abonnement op Massage Magazine. Betaling kan via automatische incasso of met een factuur, die wij je toezenden. Onderstaande tarieven zijn inclusief 6% BTW en verzendkosten.

Kies eerst een abonnement.

 





*: Deze velden dienen ingevuld te zijn, om verzending mogelijk te maken.

Beveiligingsvraag

 

Λ

Proefnummer aanvragen?

Bestel hier direct een proefnummer

Λ

Heb je vragen of opmerkingen?


Neem dan contact op met de abonnementenafdeling van:

KOGGESCHIP VAKBLADEN B.V.
Hettenheuvelweg 41-43 , 1101 BM Amsterdam-Zuidoost
Postbus 1198, 1000 BD Amsterdam
Tel.: +31 (0) 20 691 6666
E-mail: abonnementen@massage-magazine.nl