Acupunctuur steeds populairder

De laatste jaren bestaat er steeds meer interesse in alternatieve geneeswijzen en behandelmethoden. Voor acupunctuur betekent dit een verschuiving van de medische naar de recreatieve sector, met inmiddels heel wat wellnesscentra die acupunctuur aanbieden. Dit is een interessante ontwikkeling voor wie werkzaam is of wil zijn in dit boeiende beroepsveld.

Nieuws over acupunctuur

Voel je een ware passie voor acupunctuur? Zorg er dan voor dat je goed op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen in jouw vakgebied.

In het vakblad Massage Magazine lees je het laatste nieuws over acupunctuur en aanverwante behandelingen, vind je interviews met collega’s en leer je over nieuwe producten. De brede oriëntatie van dit magazine zorgt voor een interessante en gevarieerde inhoud.

Neem een abonnement

Als je met acupunctuur je brood verdient is Massage Magazine echt iets voor jou. Omdat het blad in een beperkte oplage verschijnt, is een abonnement een goed idee. Dat kan gewoon via deze website en we hebben regelmatig aantrekkelijke kortingsacties. Meer weten? Klik dan op de link ‘Abonneren’.