Adverteren

Op zoek naar meer omzet en naamsbekendheid? Kies één van de advertentiemogelijkheden:


U kunt adverteren in Vakblad Massage Magazine en op de website massage-magazine.nl. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor direct mailing. Tot slot wordt u ook de mogelijkheid geboden om gebruik te maken van onze Branchewijzer. Voor een vast bedrag staat u een jaar lang in het vakblad en op onze goedbezochte website www.massage-magazine.nl onder de rubriek 'Branchewijzer voor Massage en Wellness'.

Neem voor alle mogelijkheden contact op met onze accountmanager Frank van Gils, via f.gils@bdu.nl of telefoonnummer 06-53888266.

De tariefkaart van Massage Magazine kunt u hier downloaden. 


Redenen om Massage Magazine te kiezen voor uw media uiting:

  1. Met een gemiddelde verspreide oplage van 5.700 adressen (abonnees + losse verspreiding) is Massage Magazine het meest gelezen vakblad in wellness en massage-therapie.
  2. Meerdere onafhankelijke marktonderzoeken wijzen uit dat het vakblad de meest geraadpleegde bron is voor vakinformatie door massagetherapeuten.
  3. 99% van de lezers van Massage Magazine zijn de eindbeslissers die over de inkoop van producten en apparatuur beslissen.
  4. Massage Magazine verschijnt 6 keer per jaar. Met uw advertentie komt u het hele jaar steeds onder de aandacht van uw doelgroep.
  5. Free publicity redactionele aandacht onder de vorm van productnieuws in het vakblad.
  6. Free publicity internet aandacht (films, banners, advertorials) op www.massage-magazine.nl, de meest bezochte site op het internet door professionals in wellness en massagetherapie. (bron: Google Analytics)
  7. Samen met onze andere uitgaven in de wellness en uiterlijke verzorging bereiken we een brede doelgroep. Leveranciers die een groter bereik willen, kiezen voor hun mediacampagne meerdere uitgaven uit ons aanbod tegen speciale staffelkorting.