Adverteren

Λ

Over Massage Magazine

Over Massage Magazine

Massage Magazine is hét vakblad voor iedereen die zich beroepshalve bezighoudt met ontspannende en/of therapeutische massages. Deze brede oriëntatie staat borg voor een verrassend gevarieerde inhoud, informatief en inspirerend voor alle disciplines in de massagewereld. Door deze unieke benadering kunnen lezers hun kennis verbreden en verdiepen en tegelijk tal van ideeën opdoen voor nieuwe technieken en therapieën. Een benadering ook, die voor u als adverteerder nieuwe markten opent. Daarbij komen vanzelfsprekend ook de technische en medische aspecten van het vak regelmatig aan de orde. Bent u werkzaam in de massagebranche of een van de aanpalende vakgebieden, dan kunt u dit vakblad absoluut niet missen.

Λ

Verspreiding

Massage Magazine verschijnt 6x per jaar (tweemaandelijks) in een verspreide oplage van minstens 5.600 exemplaren per editie.

Λ

Direct mailing/ Uw brochure met het blad meesturen?

Uw brochure samen met Massage Magazine verzenden is goedkoper, doelgerichter, en krijgt meer attentiewaarde dan zelf direct mail verzenden. U bespaart duizenden euro's! Wij bezorgen uw brochure bij de juiste wellness instelling of therapeut en bij de juiste persoon. Informeer hier.

Λ

Vermelding in de branchewijzer

Wilt u als Leverancier of opleidingsinstituut gevonden worden door uw doelgroep? Voor slechts € 595,- staat u een jaar lang in het vakblad en op onze goedbezochte website www.massage-magazine.nl onder de rubriek "Branchewijzer voor Massage en Wellness".  

Λ

Tarieven, sluitinsdata en technische informatie

Informatie over de advertentietarieven, de sluitingsdata voor het reserveren of aanleveren van advertentiemateriaal en de technische specificaties vindt u hier.

Λ

Advertenties boeken?

Neem contact op met:

Roel Abraham
r.abraham@bdu.nl
tel: 06-54274244

BDUvakmedia
Marconistraat 33
3771 AM Barneveld
Postbus 67, 3770 AB Barneveld
0342-494911