Geef een hotstone massage

Eén van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gezondheidsbehandelingen is de hotstone massage. Een hotstone massage dien je met voorverwarmde basaltstenen te geven. Nadat je de te behandelen zone hebt ingesmeerd met olie, kun je dankzij de warme stenen de spieren veel ‘dieper’ masseren dan met alleen de handen.

Hotstone massage in opkomst

Hotstone massage is nog relatief nieuw in Nederland en is overgewaaid uit resorts in o.a. Mexico en Zuidoost-Azië. Daar was de hotstone massage al veel langer bekend. Het is een perfect wapen tegen stress en vermoeidheid, maar helpt ook bij het verlichten van gewrichtspijn. De diepe werking van de stenen stimuleert het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

De nieuwste gezondheidstrends

In Massage Magazine lees je alles over nieuwe trends in de massagewereld, zoals de hotstone massage. Ideaal voor masseurs en masseuses of voor mensen die de stap naar dit boeiende vak willen maken. Door Massage Magazine te lezen ontgaat jou niets en ben je de concurrentie een stap voor. Klik voor meer informatie op ‘Abonneren’.