Massage Magazine
Nummer 5, september/oktober 2012

Λ

Fitness massage

Fitness massage

Een massage waardoor de cliënt weer strak in haar vel komt. Dat is het doel van de Fitness massage van THALGO. Denise Veerman, mastertrainster, laat een bijzondere behandeling zien waarbij de cliënt dit keer niet passief een massage ondergaat, maar actief meedoet. “Dit wordt ondersteund door producten en sport-coaching. Hiermee wordt het afslankende en verstevigende resultaat nog eerder bereikt. Ook cellulitis neemt zichtbaar af.” In deze uitgave van Massage Magazine alles over deze massage voor vrouwen vanaf een jaar of 35 die last hebben van huidverslapping.

Λ

Elastisch tapen

Elastisch tapen

Een van de meest gepassioneerde tapers van Nederland, zo zou je Harry Pijnappel kunnen noemen. Van zijn boeken over dit onderwerp zijn in diverse talen al meer dan 20.000 exemplaren over de toonbank gegaan. Zijn belangrijkste motivatie haalt hij uit zijn wil om cliënten te helpen het zelfgenezend vermogen te stimuleren. “Door het tapen kunnen behandeleffecten langer aanhouden en is er minder pijn. En, ook niet onbelangrijk: het levert volgens mij de gezondheidszorg een behoorlijke kostenbesparing op.” Omdat hij zijn passie graag wil verspreiden, sprak hij met Massage Magazine over de mogelijkheden die het tapen biedt en over de theorie die eraan ten grondslag ligt.

Λ

Briefing voor bedrijfslogo

Briefing voor bedrijfslogo

Een mooi logo is belangrijk voor een professionele massagepraktijk. Maar hoe kom je aan een logo? Met een duidelijke opdracht maakt een grafisch vormgever een beeldmerk dat helemaal bij jou en je praktijk past. En als je het op de goede manier aanpakt, houd je de kosten beperkt. Hoe? Massage Magazine legt het uit!