Λ

Elastisch tapen

Elastisch tapen

Het eerste Nationale congres Elastisch Tapen was een groot succes. Het was helemaal volgeboekt en de toehoorders kregen een interessant programma voorgeschoteld. Sprekers uit binnen- en buitenland gaven niet alleen de laatste stand van zaken door, maar tijdens workshops konden (sport)masseurs en fysiotherapeuten ook zelf aan de slag. Veel enthousiasme was er voor de lezing van topsporter Yvonne Hak (middellangeafstandsloper) die haar coschappen combineert met trainingen voor de 800 meter en die zelf tape aanlegt op haar achillespezen.

Λ

Open huis organiseren? Doe het samen!

Samenwerking is een grote trend in de wellnessbranche. Massagetherapeuten verwijzen naar pedicures en nagelstudio’s naar schoonheidsspecialisten. Vooral als je een open huis wilt organiseren, loont het om samen te werken met een collega. Hét grote voordeel van samenwerken is dat je van elkaars netwerk profiteert. Je evenement kan daardoor veel meer publiciteit krijgen. Het is bewezen dat bezoekers vooral via mond-tot-mondreclame op activiteiten afkomen.

Λ

Stilte, aandacht en tijd

Stilte, aandacht en tijd

Patricia Prifti, de achternaam is van haar Albanese man, woont sinds zeven jaar in Amerongen, een klein dorpje op de Utrechtse heuvelrug. In 1999 kwam Patricia voor het eerst in aanraking met Shiatsu. Kort daarvoor was schildklierkanker bij haar geconstateerd. Haar gezondheid dwong haar om pas op de plaats te maken en het roer drastisch om te gooien op het gebied van leefstijl, werk en relaties. Patricia kan op vele manieren genieten van haar werk. “Ik krijg er zoveel moois voor terug. Shiatsu is niet alleen geven, maar ook ontvangen. De contacten en ervaringen binnen mijn werk zijn waardevol en ik leer nog steeds; als persoon én therapeut.” Patricia is blij dat ze door haar werk kan bijdragen aan verlichting van klachten.