In dit vakblad

Λ

De rol van de adem in de massage

De rol van de adem in de massage

De ademhaling kan een belangrijke rol spelen in een massagebehandeling. Het is een meerwaarde die de massage een verdieping geeft in het integreren van spanning. Massage Magazine onthult een paar praktische tips voor een juiste ademhaling bij het geven van massages.

Λ

Krachten bundelen betekent communiceren

Krachten bundelen betekent communiceren

Met het geven van de cursussen Babymassage weten Karin van Rees en Maria van Luijk hun massageachtergrond te combineren met hun passie. De van huis uit fysiotherapeuten richten zich met Klein Geluk, Zwanger & Meer op aanstaande of kersverse ouders die de fijne kneepjes van de babymassages willen leren. Karin begon haar praktijk in eerste instantie alleen, maar besloot onlangs samen te werken met Maria. Meer weten over de do’s & don’ts van krachten bundelen? Blader dan snel de nieuwste editie van Massage Magazine door!

Λ

Littekenbehandeling met lymftaping

Littekenbehandeling met lymftaping

Lymftaping is een sterk middel in de behandeling van littekens. Het maakt gebruik van het effect van de rekbaarheid van de tape ten opzichte van de huid. Lees meer over deze bijzondere methode in de nieuwste editie van Massage Magazine.

Λ

Verzuring

Verzuring

Verzuring is een veelgehoord verschijnsel. In Massage Magazine lees je meer over de verschillen in stofwisseling van de man en de vrouw en de gevolgen daarvan.

Λ

Chinese stoelmassage

Chinese stoelmassage

De Chinese stoelmassage is ontwikkeld om je cliënt in korte tijd een effectieve en efficiënte massage te kunnen geven. Ki-Jan Go, een van de TuiNa docenten van de Academie Bo Yi in Zoetermeer en mede-ontwikkelaar van deze behandeling, vertelt er enthousiast over.

Λ

Lezersaanbieding: Warmwaterkussen

Lezersaanbieding: Warmwaterkussen

Als blijk van onze waardering voor je abonnement op Massage Magazine, willen we je graag iets extra’s bieden. Daarom hebben we Etheme bereid gevonden om deze mooie aanbieding voor je samen te stellen. Bij inschrijving van de cursus Massage op warmwaterkussens, ontvang je als abonnee van Massage Magazine een gratis warmwaterkussen ter waarde van €90. Kijk voor meer informatie op de Productenpagina!

Λ

Verder in dit nummer

Actueel: Nieuws uit de branche
Beursverslag: Beauty Salon dimensions 2013
Mystery massage: Anti-aging massage
Reportage: Sandra Koopmans en Manda Bergsma over de methode Bergsma
Bedrijfsvoering: Een eigen bedrijf beginnen (III)
Personal branding: Realiseer trouwe cliënten met Team Branding
Research: De (on)zin van (sport)massage
Aromatherapie: Kruizemunt
Medisch: Diabetes en massage (I)
Branche: Massageculturen over de grens
Wellness: Egyptische massage
Productnieuws

Het volgende nummer van Massage Magazine verschijnt rond 27 februari 2014.