In dit vakblad

Λ

Lindebloesem

Lindebloesem

Lindebloesem kan goed worden ingezet bij diverse rustgevende massages. Ze werkt rustgevend en beschermend en geeft overzicht en een helder inzicht. De zoete honingachtige geur brengt je in contact met je eigen zachtheid en stemt je vriendelijk en vredig. Lindebloesem versterkt je hart en je zonnekracht, waardoor je liefde gaat stralen. In Massage Magazine lees je hoe je deze etherische olie kunt inzetten voor massage- of badoliën.

Λ

Het belang van de buikmassage

Het belang van de buikmassage

Veel mensen hebben te maken met chronische buikklachten in de vorm van een opgezette buik, prikkelbare darmen of een opgeblazen gevoel. Bij een lichaamsmassage wordt de buik vaak overgeslagen, terwijl dit een essentieel onderdeel van het lichaam is. De buik is een gevoelig gebied. Het is de plaats waar voeding en emoties worden verwerkt. Massage Magazine laat je kennis maken met de buikmassage ter ontspanning van de buik.

Λ

Massage met ster

Massage met ster

Wie denkt dat Hollywood-sterren gewend zijn aan een bestaan vol luxe en verzorging heeft het mis. Althans, dat beweert Christopher Atkins, voormalig hoofdrolspeler van de wereldberoemde film The Blue Lagoon. “Ik gun mezelf eigenlijk nooit een massage, maar nu ik op promotietour ben in Nederland, heb ik besloten om mezelf en mijn vriendin eens goed onder handen te laten nemen.” Jacqueline Brandes van Himani Beauty & Health was de gelukkige. Massage Magazine interviewde de acteur en de behandelaar vanaf de massagebank.

Λ

Tips voor een nieuwsbrief die gelezen wordt

Tips voor een nieuwsbrief die gelezen wordt

Je cliënten op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes en acties is een goede manier om bezoekers bij je massagesalon betrokken te houden. Een nieuwsbrief wordt echter alleen gelezen als deze interessant is. Ga zelf maar na: wie ellenlange lappen tekst en een saaie vormgeving in de mailbox voorbij ziet komen, klikt al gauw ongelezen door. Daarom: tips voor een nieuwsbrief die wél gelezen wordt.

Λ

Stap uit je comfortzone!

Stap uit je comfortzone!

In de column Personal Branding van Jocelyn Rebbens gaat ze in op ‘de comfortzone’. Als je namelijk blijft doen wat je doet en lekker druk bent met je werk, dan ziet niemand wat jij in de volle breedte als professional (nog meer) te bieden hebt en blijf je lekker veilig in je comfortzone. Persoonlijke groei ligt juist buiten de gebaande paden. Deze comfortzone en de angst eruit te stappen is één van de grootste belemmeringen als het gaat om doorpakken met je Personal Brand en de ontwikkeling hiervan. Vandaar dat Jocelyn jou als fysiotherapeut, masseur of natuurgeneeskundig therapeut uitdaagt om ook je eigen comfortzone wat op te rekken. Want jouw organisatie of praktijk heeft nu eenmaal recht op jouw talent!

Λ

Lezersaanbieding: Boek Mindfulness-massage

Lezersaanbieding: Boek Mindfulness-massage

Speciaal voor lezers van Massage Magazine zijn vijf gratis exemplaren van het boek ‘Mindfulness-Massage, bewustzijn door aanraking’ beschikbaar gesteld. Kijk voor meer informatie op de Productenpagina!

Λ

Verder in dit nummer

Editorial Handmassage
Actueel Nieuws uit de branche
Lezerscolumn Het eerste contact
Evenement 500 x Masseren zonder handen
Reportage QoQo’s Chinese massage
Step-by-step Pitjit-massage
Bedrijfsvoering De sterkte-zwakteanalyse
Advies Persoonlijke BrandCheck van Fysiotherapie Schalke uit Tilburg
Ethiek Voor mezelf beginnen
Medisch Kanker en massage
Step-by-step Vlindermassage
Mystery massage Lomi lomi-massage
Productnieuws