In dit vakblad

Massage Magazine nummer 6, december 2017

Massage Magazine nummer 6, december 2017

In dit nummer van Massage Magazine maak je kennis met een effectieve manier van detoxen, namelijk: de darmspoeling. Michelle Heydeman is erkend colonhydrotherapeut en past ook een speciale massage toe ter ondersteuning van deze therapie. Ook gaan we in op belangrijke wetenswaardigheden ten aanzien van je zwangerschapsverlof als zzp’er. Voel jij je genoodzaakt om als masseur op de prijs te concurreren? Marketeer Corné Ter Maten reikt je wat effectieve marketingtips aan waar je voor de langere termijn baat bij hebt. En natuurlijk lees je ook veel tips over aromatherapie, gezondheid en massages. Veel leesplezier toegewenst met het lezen van je vakblad!


Λ

Prijzenoorlog? Laat dat maar aan je concurrenten over!

Prijzenoorlog? Laat dat maar aan je concurrenten over!

Betalen jouw cliënten met plezier een premium prijs voor jouw diensten? Of voel je je af en toe genoodzaakt om vooral op de prijs te concurreren? Corné Ter Maten is ervan overtuigd dat je de situatie zelf om kunt draaien en draagt enkele praktische tips aan waar je voor de langere termijn baat bij hebt.

Λ

Zwangerschapsverlof als zzp’er

Zwangerschapsverlof als zzp’er

Stel, je bent zzp’er en je blijkt zwanger te zijn. Hoe kan je als masseur dan nog de huur van je bedrijfspand en de hypotheek van je woning betalen? Gelukkig kom je in aanmerking voor de ‘Zelfstandig en Zwanger-regeling’. Mr. Ruud van Domselaar van Amice Advocaten ligt je hier alles over toe.


Λ

(Massage)therapie voor de darmen

(Massage)therapie voor de darmen

Steeds meer mensen zijn zich bewust van het belang van een juiste balans. Niet alleen geestelijk, maar ook lichamelijk. En deze begint vaak bij de darmen. Michelle Heydeman is gefascineerd door het effect van darmspoelingen. Als erkend colonhydrotherapeut helpt ze heel wat mensen op weg naar een gebalanceerd(er) bestaand.
Λ

Magnesium shiatsumassage

Magnesium shiatsumassage

In Veendam woont en werkt Margit Ceska. In haar massagepraktijk In Balans geeft zij vooral shiatsumassages in combinatie met magnesium. Denk daarbij aan magnesiumvoetbaden en een massagetussenstof met dit mineraal.


Λ

Allergische reacties op oliën en producten

Allergische reacties op oliën en producten

Allergieën komen steeds vaker voor. In Massage Magazine behandelen wij de specifieke massageoliën en producten die allergische reacties  kunnen veroorzaken, met daarbij de taak van de masseur.


Λ

Fun door selectief netwerken

Fun door selectief netwerken

Netwerken? Vandaag de dag kun je er niet meer omheen. Niet iedereen kijkt daar reikhalzend naar uit. Maar door selectief te zijn, kan je met plezier én resultaat leren netwerken!


Λ

Lezersaanbieding: Duurzame sloffen

Lezersaanbieding: Duurzame sloffen

Als blijk van onze waardering voor je abonnement op Massage Magazine willen we je graag iets extra’s bieden. Daarom hebben we Esgii bereid gevonden om twee paar duurzame ‘cool wool’ sloffen weg te geven.

Lees snel verder op de productenpagina!
Λ

Verder in dit nummer

Actueel: Nieuws uit de branche

Reportage: Massageprofessionals varen de wereld over met de MSC Meraviglia

Aromatherapie: Roos attar

Aromatische tips: Hollandse kruidengeneeskunde

Medisch: Detoxen? Darmspoeling een goede optie!

Mystery massage: Stoelmassage

Gezondheid: Waarom onbewerkt en veel groenten eten?

Voeding: Rijke chocoladetaart

Productnieuws


Het volgende nummer verschijnt begin maart 2018.