Werken in een massagepraktijk

Ben je geïnteresseerd in de fysiologie van het menselijk lichaam en wil je mensen door middel van professionele massages helpen ontspannen, revalideren of laten bijkomen van sportieve activiteiten? Werken in een massagepraktijk is dan echt iets voor jou. Of misschien werk je al in een massagepraktijk?

Hoe dan ook, in het vakblad Massage Magazine lees je al het nieuws uit de wereld van massages en gezondheidsbehandelingen. Voor wie nog op zoek is naar een baan kan onze vacaturerubriek uitkomst bieden.

Je eigen massagepraktijk?

Als je een stapje verder gaat en je eigen massagepraktijk opent, verwachten je klanten heel wat van je. Want wie een eigen massagepraktijk heeft, dient alles te weten over massagetechnieken, nieuwe trends en producten. Door je klanten steeds te verrassen met de breedte en diepte van je kennis, weten ze dat ze met een echte expert van doen hebben.

Blijf op de hoogte

Met Massage Magazine zorg je ervoor dat je kennis op peil blijft. Met nieuws, interviews en artikelen houdt de redactie je niet alleen op de hoogte, maar leer je ook over het omgaan met klanten en het runnen van je eigen massagepraktijk.

Massage Magazine is er vooral voor wie beroepsmatig masseert. Een abonnement nemen is daarom de makkelijkste manier om als eerste het massagenieuws te lezen. Klik op ‘Abonneren’ voor meer informatie en aanbiedingen.