Goede massagetafels nodig?

Als je een eigen massagepraktijk begint moet je vroeg of laat een keuze maken uit massagetafels. Zonder massagetafels is het geven van goede massages namelijk een grote uitdaging en een stuk minder effectief. Gelukkig zijn er een aantal goede modellen op de markt. Met de hulp van een expert kun je het kaf van het koren scheiden en voor een geschikt exemplaar kiezen.

Experts in massagetafels

Maar wat als je geen expert bent en je je moet baseren op de verkooppraatjes van je dichtstbijzijnde specialist in massagetafels? Hoe betrouwbaar is deze informatie?

In zo’n geval is het goed om eens een paar collega’s te bellen. Want ook al zijn jullie misschien elkaars concurrenten, jullie zullen het over één ding eens zijn: klanten hebben recht op comfortabele massagetafels. Dat is goed voor de klant en goed voor het imago van de massagesector in het algemeen.

Voor wie professioneel masseert

Je weet nu dus hoe je het beste op zoek kunt gaan naar massagetafels. Als je masseur of masseuse bent kunnen wij je nog veel meer tips geven. In het vakblad Massage Magazine lees je iedere twee maanden alles wat van belang is voor wie professioneel masseert.

We bezoeken beurzen en prijsuitreikingen, bekijken de nieuwste producten en leren je nieuwe technieken. Ook blijf je op de hoogte van trends in jouw vakgebied. Klik op ‘Abonneren’ om vandaag nog een abonnement te regelen!