Aandacht, School voor Intuïtieve Massage Margrit Siemerink

Aandacht, School voor Intuïtieve Massage Margrit Siemerink

Bij Intuïtieve Massage staat liefdevolle aanraking en werkelijk contact voorop. Van daaruit ontstaat een massage op maat, precies passend bij de ontvanger. In de trainingen die Margrit Siemerink je geeft kun je deze massage leren geven. Je leert te masseren vanuit een meditatieve houding, je leert basis massagetechnieken die ruimte bieden voor intuïtieve invulling. En je leert hoe je je kunt openen voor je intuïtie en hoe je hierop kunt vertrouwen. De training is geschikt voor beginnende en ervaren masseurs. Voor masseurs met uitgebreide ervaring kan Intuïtieve Massage een geheel nieuwe weg betekenen: de weg van eenvoud en verdieping. Vaste gewoontes en protocollen kunnen in de weg zitten als je werkelijk contact wilt maken met de ontvanger. Bij Intuïtieve Massage laat je vaste patronen, volgordes, voorschriften en technieken los. Voorbij de techniek ga je op zoek naar wat werkelijk bij de ontvanger past, wat de ander wezenlijk nodig heeft. Je leert ontvankelijk te zijn voor en te vertrouwen op je intuïtie. De verzamelde technieken die bij de Intuïtieve Massage worden ingezet zijn afkomstig uit diverse stromingen, zoals de Klassieke Massage, Indiase Massage en Polariteitsmassage. Bij het toepassen van deze technieken gaat de masseur steeds terug naar de drie basisintenties van de intuïtieve massage, namelijk:

l Helpen losmaken en afvoeren van vastgezette spanning en afvalstoffen.

l Met liefdevolle handen bevestigen en laten voelen: ‘dit ben jij, je mag er zijn’.

l Verbinding maken tussen de verschillende delen van het lichaam, alles bij elkaar laten horen, helpen het lichaam weer als één geheel te ervaren.

Het basisjaar start op 13 januari 2017 en/of oktober en vindt een- of tweemaal per maand plaats op (in totaal elf) vrijdagen (van 12.00 – 18.00 uur). De introductieworkshops vinden plaats in januari, april, juni en september van 14.30 – 18.00 uur en bedragen €40.

www.intuitievemassage.nl