Nieuws

Wellness, een vitale branche

Op donderdag 9 december as. organiseren NHTV internationaal hoger onderwijs Breda en Dutch Spa & Wellness Association (DSWA) het congres ‘Wellness, een vitale branche!’ bij NHTV. Het congres is voor ondernemers die meer zicht en grip willen krijgen op de branche en met concrete tools in de hand naar huis willen gaan.
Tijdens dit inspirerende congres wordt aandacht besteed aan de actuele cijfers en trends in de business van wellness door Kees van der Most, directeur NBTC-NIPO Research. Het ochtendprogramma wordt verder ingevuld met de interactieve sessie ‘Wellness, de nieuwe lifestyle’ door Herman Lier, auteur van ‘Van Experience naar Challenge Economy’.
In de middag zijn diverse speed colleges. Deze speed colleges stellen de bezoekers in staat om snel iets op te steken over diverse onderwerpen die vervolgens direct in de praktijk, in de eigen onderneming, kunnen worden toegepast. De onderwerpen zijn o.a. interactieve marketing, co-creatie, hostmanship, vitaal ondernemerschap en duurzaam ondernemen.
De presentatie van het eerste Nederlandstalige Boek voor de manager ‘Vitaliteit en wellness’ van Marlies Sobczak-Boumans vindt tijdens dit congres plaats.

De toegangsprijs voor dit congres is € 100 excl. BTW. Leden van de aangesloten brancheverenigingen van DSWA betalen € 75 excl. BTW. Deze toegangsprijs is inclusief een exemplaar van het boek ‘Vitaliteit en wellness’ t.w.v. € 49,95. Aanmelden kan binnenkort via de website van NHTV, www.nhtv.nl en DSWA, www.dswa.nl.