Nieuws

Integrale massagetherapie

Massage kent vele gezichten en inzichten. Binnen het Hamel College Gorinchem wordt de opleiding Integrale Massagetherapie gegeven. Deze opleiding is onderscheidend door de samenvoeging van Westerse, Chinese en Indiase massagemethodieken tot een complete therapievorm met een solide neurofysiologische en neuropsychologische basis. Bij deze opleiding leer je zelfstandig patiënten behandelen binnen duidelijk kaders, waarbij beroepsverantwoordelijkheid een belangrijk onderwerp is binnen de opleiding.
De aangeboden modulen zijn divers en compleet. Aan de hand van uitgebreide onderzoeksmethodieken wordt geleerd een integraal massagetherapeutisch behandelplan op te stellen. De opleiding heeft een holistische denk- en werkwijze. Holisme zoals het bedoeld is. Dus aandacht voor fysieke, mentale, emotionele en spirituele aspecten rondom ziekte en gezondheid.
De opleiding is geaccrediteerd door diverse beroepsverenigingen. Dit betekent dat behandelingen van integraal massagetherapeuten door veel zorgverzekeraars worden vergoed. De eerst volgende dagopleiding start in februari 2011.
Kijk op www.hamelopleidingen.nl.