Nieuws

Nieuwe Massage Vakbeurs

Op 8 en 9 april vindt in Brandboxx Almere de MassageVakbeurs ‘bySooner’ plaats. Mede dankzij de deskundige inbreng van Alex van de Bilt en Jurgen Libosan van Massage- en Opleidingsinstituut Van de Bilt & Libosan BV uit Houten, wordt het een origineel, vernieuwend en laagdrempelig vakevenement waar innovatie, trends en professionalisme centraal staan. Bezoekers kunnen hier kennismaken met de laatste noviteiten, behandelingen ondergaan en massagedemonstraties en -workshops bijwonen. Door een gevarieerd aanbod aan exposanten, die hun producten en behandelingen tonen en laten ervaren, is deze beurs uitermate geschikt voor nieuwkomers in de massagebranche, sportmasseurs, sportverzorgers, massagepraktijken, sauna’s, wellnessbedrijven, schoonheidsspecialisten, pedicures en therapeuten. Doel van het evenement is om aan zowel exposant als bezoeker tegen schappelijke prijzen een aanvulling te bieden op de al bestaande evenementen binnen de massagebranche.

Bij voorinschrijving betaalt de bezoeker € 10,- entree, inclusief deelname aan twee workshops. Tegen een kleine vergoeding kan men diverse massages ervaren in de stands. Exposanten betalen een vierkante meterprijs inclusief standbouw van slechts € 59,50 en krijgen gratis de mogelijkheid om workshops te geven. Ook het gebruik van de workshopruimte met massagetafels is gratis. Brandboxx Almere is binnen enkele minuten via de A6 (afslag S103) te bereiken en biedt gratis parkeergelegenheid.

Een greep uit de aanwezige standhouders: Van de Bilt & Libosan, Inner Coaching Trainingen, NMTN (beroepsgroep NeuroMasculaireTherapeuten Nederland), KIOM opleidingen, Prevenzis, Rupz en Vunkuwa International Academie. Er worden talrijke massagedemonstraties gegeven, zoals Massage zonder handen, Triggerpointtherapie, Afrikaanse massage, Arabische massage, Ayurveda massage, Bracci massage, Hot Stone Massages en Chakra massage, Hydromassage, Dry Needling, Kansu voetmassage, Klankschalenmassage, Massage met ijskegels, Acupunctuur, Oorkaarsen, Stoelmassage en Acupunctuur. Het volledige programma met informatie volgt op de website www.massagevakbeurs.nl.