Nieuws

MassageVakBeurs 8 & 9 april succesvol

De eerste editie van de MassageVakBeurs in Almere krijgt vanwege groot succes een vervolg! Exposanten waren te spreken over de organisatie en de ambiance van Brandboxx te Almere, makkelijk bereikbaar en voldoende gratis parkeerruimte. Met het gevarieerde exposantenaanbod, een actief workshopprogramma, de ruim 1100 vakbezoekers, de aantrekkelijke prijzen, de gerichte mediacampagne en het enthousiasme bij iedereen zijn alle ingrediënten aanwezig om het succes van 2011 voort te zetten.

De beurs is een initiatief van Sooner Events. Tijdens de beurs hebben dienstverleners, leveranciers en opleidingscentra de gelegenheid gekregen om zich aan de massagebranche te presenteren. Dit gebeurde deels in de stands op de beursvloer en deels middels workshops en lezingen. De beurs biedt bedrijven en bezoekers daarbij kansen om te netwerken en contacten te leggen.

Een aantal reacties: Monique Jongmans “dit is zoals een massagebeurs moet zijn en ik heb er al veel bezocht.” Eric ten Have “Wat gezellig, wat breed, wat een goede communicatie vooraf en tijdens de beurs. Je merkt de saamhorigheid, je proeft de enthousiaste sfeer, klasse!” Mariska Sang “leuke, nieuwe, interessante workshops, volgend jaar kom ik zeker weer”. Ellen de Hoop “ik heb vooral veel nieuwe dingen gezien, geen onzin maar professioneel en daar ging ik voor”. Ook werd de aankleding en de ruime opzet op de beursvloer als prettig ervaren.


Op een enkeling na hebben alle ruim vijftig exposanten de intentie uitgesproken opnieuw deel te nemen aan de MassageVakBeurs volgend jaar. De organisatie verwacht dat nog een flink aantal nieuwe bedrijven zal aanhaken. De opzet van de beurs zal iets wijzigen ten opzichte van dit jaar. Breder gericht en nog professioneler, veel meer wil men nog niet verklappen. Voor vragen over deelname als exposant, docent workshop of het geven van een lezing kan contact worden opgenomen met Katja Werlich en Anouk Schwieters, van Soonder Events via telefoonnummer 038 -7600088 of per e-mail via info@massagevakbeurs.nl