Ontspanningsmassage steeds populairder

Er kunnen voor je cliënten allerlei redenen zijn om te kiezen voor een massage. Bijkomen na zware fysieke activiteit is hier één van. Of verlichting van gewrichtspijn. Maar ontspanningsmassage mogen we zeker niet vergeten.

Ontspanningsmassage, het woord zegt het al, is puur en alleen gericht op het ontspannen van het lichaam. En als het lichaam ontspant, ontspant de geest. Dat maakt van deze massagevorm een prima remedie tegen stress.

Ontspanningsmassage biedt werkgelegenheid

De ontspanningsmassage is steeds populairder en dat is mede te danken aan spa- en wellnesscentra. De ontspanningsmassage is niet meer weg te denken uit deze centra en dat is goed nieuws voor wie professioneel masseert. De werkgelegenheid in deze sector groeit en biedt zo interessante kansen voor talentvolle personen.

Vakblad voor masseurs en masseuses

Voor wie (ontspannings)massages geeft is er nu een nieuw vakblad: Massage Magazine. Ook voor mensen die werk zoeken in deze sector is Massage Magazine interessant. Behalve nieuws vind je hierin namelijk ook vele vacatures.

Als masseren je beroep is of gaat worden, zul je de artikelen in Massage Magazine erg interessant vinden. We raden je daarom aan om een abonnement op dit gevarieerde vakblad te nemen. Zo ben je als eerste op de hoogte van nieuws in jouw vakgebied! Klik hiervoor op de link ‘Abonneren’.