Iedereen wil Reiki

Wie beroepsmatig masseert weet dat Reiki tegenwoordig razend populair is. Dit heeft alles te maken met de hang naar het spirituele, naar een gezondere levensstijl voor lichaam en geest. Reiki voldoet hieraan met een reeks technieken die patiënten in staat stellen om hun energiestroom te herstellen. Handoplegging is hierbij een belangrijk gereedschap.

De filosofie achter Reiki

Reiki betekent eigenlijk ‘levenskracht’ en slaat op de energiebanen die door ieder mens lopen. Volgens deze filosofie stroomt deze energie bij onze geboorte vrij, maar raakt deze in de loop van ons leven geblokkeerd. Dat kan lichamelijke klachten ten gevolge hebben.

Reiki pakt lichamelijke en geestelijke klachten aan door de bron van alle problemen –een geblokkeerde energiestroom– aan te pakken. Al klinkt dit voor sommige mensen misschien vaag, de resultaten zijn vaak verbluffend.

Meer weten?

Als je interesse hebt in Reiki of andere vormen van gezondheidsbehandelingen, is een abonnement op Massage Magazine erg aan te raden. Dit vakblad is er voor masseurs en masseuses die graag bij blijven en hun kennis uit willen breiden. Met tips en natuurlijk nieuws over trends en ontwikkelingen weet je zeker dat je met dit blad op de hoogte blijft. Klik daarom snel op ‘Abonneren’!