Relaxatiemassage

Relaxatiemassage (ontspanning) wordt als onderdeel van psychotherapie en/of kinesitherapie toegepast bij personen met overdreven spanning. Dit kan spierspanning zijn ten gevolge van overbelasting of algemene lichamelijke en psychische spanning bij angst, stress, ... Ademhalingstechniek, autogene training, zelfinstructie tot zelfs hypnose kunnen bijdragen tot de ontspanning.

De relaxatiemassage is ongetwijfeld de meest gekende massage. Een volkomen, (h)eerlijk, ontspannende massage, die je lekker loom maakt vlak na de massage, maar je daarna licht, opgeladen en energiek laten voelen, zodat je het dagelijkse leven weer helemaal terug weerwerk kan bieden.

Je hele lichaam wordt van kop tot teen door knedende, zachte en warme handen aangepakt. Deze massage geeft een gevoel van rust en heeft een helende werking op lichaam en geest.

Deze massage is een fantastische doeltreffende manier om even tot rust te komen en je hoeft echt geen pijnklachten te hebben om een massage te ontvangen.

U voelt zich bewuster van het lichaam als één geheel. Het evenwicht wordt hersteld. De massage zorgt voor vermindering van vermoeidheid, pijnklachten of stress: u ervaart volledige ontspanning op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau. Door de subtiele energie-uitwisseling is een massage altijd zalig en ontspannend.