Thaise massage

Traditionele Thaise Massage voelt even goed als het eruit ziet. U ondergaat een reeks van handelingen; drukken, rekken, kneden, draaien en masseren. Dit alles op een ritmische relaxte manier.

Thaise massage is een oude kunst van lichaamstherapie voor genezing, gezondheid en transformatie.

De Thaise massage is een interactieve massage van het lichaam waarbij gebruik wordt gemaakt van rek- en strek oefeningen en het uitoefenen van zachte druk op de energiebanen in het menselijk lichaam. De rekoefeningen in de Thaise massage helpen om

vastzittende gewrichten los te maken
flexibiliteit te vergroten
spierspanning te verlichten
interne organen te stimuleren
het energiesysteem in balans te brengen

Het effect van de Thaise massage is zowel ontspanning als activering. Het ontvangen van een Thaise massage is zoals het doen van yoga-oefeningen zonder dat je je ervoor hoeft in te spannen terwijl je tegelijkertijd een acupressuur behandeling krijgt! Een Thaise massage sessie duurt meestal 2 uur en wordt uitgevoerd op een matras op de grond. De client blijft gedurende de massage gekleed. In de Thaise massage worden in beginsel twee manieren van werken toegepast - het toepassen van druk met de handen en de voeten en het gebruik van een grote verscheidenheid aan stretch oefeningen.