Stoelmassage voor zittende mensen

Wie is opgeleid tot masseur of masseuse heeft er vast weleens van gehoord of het zelfs al eens beoefend: de stoelmassage. Deze vorm van drukpuntmassage is zeer geschikt voor mensen die zittend werken, bijvoorbeeld achter een computer. De stoelmassage geeft namelijk uitgebreid aandacht aan de spierzones die een zittende werknemer gebruikt: hoofd, nek, schouders, rug, handen en armen.

Geef zelf een stoelmassage

Werk je in een massagesalon? Het aanbieden van de stoelmassage is dan een goede manier om de drempel voor nieuwe cliënten te verlagen. Want wie deze massage ontvangt, kan gewoon blijven zitten en de kleren aanhouden.

Voor een stoelmassage heb je een speciale massagestoel nodig. In deze stoel zit je klant licht voorover gebogen, met het hoofd op een comfortabele steun. Zo kun je goed bij zijn of haar rug. Je vindt deze stoel bij je massagegroothandel.

Meer massagetips?

Als je niet alleen interesse in stoelmassage hebt, maar ook in andere soorten massages en gezondheidsbehandelingen, dan is Massage Magazine echt iets voor jou. Hier op de redactie van dit nieuwe blad volgen wij de nieuwste trends en ontwikkelingen en proberen wij nieuwe producten voor je uit. Ook doen wij regelmatig verslag van bezoeken aan vakbeurzen en vind je actuele vacatures.

Massage Magazine is er voor iedereen die professioneel masseert. Meer weten over onze abonnementstarieven? Klik dan op de link ‘Abonneren’ links op dit scherm.