Wat is een Thaise massage?

De Thaise massage begint steeds meer terrein in Nederland te winnen. Dat komt ongetwijfeld door vakantiegangers die terugkeren uit Thailand en deze bijzondere massagevorm zelf ervaren hebben.

Wie een Thaise massage krijgt kan gewoon de kleren aanhouden. De masseur of masseuse geeft deze massage zonder oliën en concentreert zich op het stimuleren van drukpunten. Ook vormen rekken en strekken een integraal onderdeel van deze behandeling.

Zelf een Thaise massage geven

Een Thaise massage is een echte ontspanningsmassage. Het werkt uitstekend tegen stress, maar laadt je cliënten tegelijkertijd met positieve energie. Ook verbetert het de bloedcirculatie en de flexibiliteit. Heel veel voordelen dus!

Heb je een massagesalon of werk je in een wellness centrum? Het aanbieden van een Thaise massage is dan een goed idee. Maar waar begin je en hoe voer je deze massage veilig en correct uit?

Lees Massage Magazine

In Massage Magazine schenken wij regelmatig aandacht aan de Thaise massage. Heb je al een opleiding hierin gevolgd, dan houd je hiermee je kennis op peil. En moet je nog een cursus volgen, dan vind je in Massage Magazine genoeg adressen waar je deze massagevorm ‘onder de knie’ kunt krijgen.

Wees daarom slim en neem een abonnement. Zo bespaar je geld en tijd. Klik op ‘Abonneren’ voor meer informatie.