‹ Terug naar overzicht

Total Health Opleidingen

Geplaatst op:
Maak kennis met de workshops en opleidingen van Total Health. 

De pijlers van de Chinese geneeskunde bestaan uit massage, acupunctuur, kruiden- en voedingsleer. Total Health Academy geeft in al deze richtingen praktische opleidingen en workshops. Wil je meer weten over de opleidingen? Kom dan naar een van de gratis kennismakingsworkshops op een van de locaties.  

  • VoetreflexPlus: VoetreflexPlus-massage geeft een direct contact met de hele mens, lichamelijk, geestelijk en spiritueel. Een combinatie van authentieke Chinese en Westerse voetreflexmassages, energetische massages en oor-, been- en handreflexmassages geven je ongekende behandelmogelijkheden en een snel resultaat.
  • Chinli-Tuina: In deze uitgebreide opleiding leer je naast de eeuwenoude Chinese lichaamsmassage- en manipulatietechnieken, ook nog de aanvullende therapieën Guasha, Cupping en Moxa.
  • ChinHerbs: Deze opleiding kruidengeneeskunde is uniek in Nederland! Westerse kruiden worden vanuit een Chinese visie bekeken. Je leert kruiden uit de berm, het weiland of bij je thuis op praktische wijze te gebruiken en toe te passen in onder andere theeën, pakkingen en tincturen.
  • Chinfood: Voeding is voor Chinezen de manier om gezond van lichaam en geest te zijn en te blijven. Vijf-Elementen Voedingsleer, is bij uitstek geschikt om op een simpele, direct toe te passen manier je eigen gezondheid en die van je cliënten te bevorderen en te behouden.   
  • Acupunctuur: Vanaf de eerste dag wordt praktijk en theorie gecombineerd. Je leert direct de acupunctuurpunten te lokaliseren en met naalden te werken.  Ook leer je de aanvullende therapieën moxa, guasha, en cupping toe te passen.
  • Trainingen en Master Trainingen: Training Holistisch Beauty masseur: in acht workshops werken aan schoonheid van binnen én van buiten. Master Training OncoReflex: in acht lesdagen alle ins en outs over oncologie en VoetreflexPlus.
  • Diverse workshops op het gebied van: Voetreflex,  Lichaamsmassages, Medische Basiskennis Bijscholing, Diagnostiek, Voeding & Kruiden, Zelfontwikkeling, Praktische natuurgeneeskunde.

www.totalhealth.eu