Maak kennis met Jeannette Bal

‹ Terug naar overzicht
Door: Jeannette Bal
Geplaatst op:
Jeannette Bal (1962) is opgeleid tot massage-therapeute en gezondheidscoach. Nadat zij zelf pijnlijke handen kreeg door het masseren, ontwikkelde ze in 2009 de Magneetmassage-methode. Over deze methode schreef ze het boek ‘Leren masseren met magneten’ om zo de magneetmassage onder de aandacht te brengen bij masseurs. Magneetmassage werkt zowel preventief als herstellend. Jeannette geeft er trainingen en 'hands-on' workshops in. Ze is veelgevraagd instructrice in zowel binnen- als buitenland.

Wie is Jeannette?

“Ik ben moeder van een volwassen zoon en dochter en woon en werk samen met mijn man Henk in Nederland en Spanje en overal waar mijn jarenlange expertise is gevraagd. Ik geef al jaren les in magneetmassage en hoor regelmatig van collega’s dat ik een inspirator en een amable persoon ben om mee samen te werken. Ook van klanten krijg ik positieve feedback. Een van mijn klanten zei zelfs: “Ik heb heel veel bewondering voor je. Jij hebt het masseren voor mij naar een hoger niveau gebracht.”

Wat is jouw business-tip?

“Mijn business-tip: In gezondheidspreventie valt nog veel te winnen. Zelf houd ik me onder andere ook bezig met gezonde voeding, suppletie en ‘aging with care’. Goed voor jezelf zorgen is belangrijk als je energiek in je ondernemende leven wilt staan. Ik vind dat ik ook daarin een voorbeeldrol te vervullen heb. Practise what you preach: Ik kijk ernaar uit mijn jarenlange ervaring hier te delen.”

 

Jeannette Bal

Jeannette Bal (1962) is opgeleid tot massage-therapeute en gezondheidscoach. Nadat zij zelf pijnlijke handen kreeg door het masseren, ontwikkelde ze in 2009 de Magneetmassage-methode. Over deze methode schreef ze het boek ‘Leren masseren met magneten’ om zo de magneetmassage onder de aandacht te brengen bij masseurs. Jeannette geeft er trainingen en ‘hands-on’ workshops in. Ze is veelgevraagd instructrice in zowel binnen- als buitenland. Voor de lezers van Massage Magazine online deelt ze graag haar kennis. Klik hier voor een uitgebreidere kennismaking met Jeannette Bal.

Lees alle artikelen