Even voorstellen: Pauline Trum

‹ Terug naar overzicht
Door: Pauline Trum
Geplaatst op:
Pauline Trum gaat voor Massage Magazine Online bloggen en haar kennis met ons delen. Wie is Pauline Trum? Wat zijn haar drijfveren en wat wil ze ons meegeven? Je leest het hieronder.

Wie is Pauline Trum?

“Ik ben eigenaar van Zonnevlecht Opleidingen. Na een groot aantal jaren werkzaam te zijn geweest als Projectleider bij diverse werkgevers werd mijn interesse gewekt voor massagetherapie. Na het volgen van diverse therapeutische (massage) opleidingen ben ik mezelf verder gaan verdiepen in angststoornissen en stress gerelateerde klachten. Tijdens mijn werkzaamheden als Projectleider kwam ik namelijk steeds meer in aanraking met mensen die lichamelijke en geestelijke klachten ontwikkelden door stress. In 2003 richtte ik naast mijn werkzaamheden als projectleider Praktijk Zonnevlecht op, gespecialiseerd in stress gerelateerde klachten, burn-out en angst. Vanaf januari 2004 is Praktijk Zonnevlecht verder gegaan als Zonnevlecht Opleidingen. Bij Zonnevlecht Opleidingen bieden wij de (startende) masseur, therapeut, coach en hypnotherapeut een groot aanbod aan cursussen en opleidingen aan. Kwaliteit en professionaliteit zijn belangrijke kernkwaliteiten van Zonnevlecht Opleidingen. Alle trainingen bij Zonnevlecht Opleidingen worden verzorgt door ervaren, gediplomeerde therapeuten en vakdocenten.”

 

“Mijn motto is: Wish it, Dream it, Do it!”

 

Wat is Zonnevlecht Opleidingen?

“Wij onderscheiden ons door het hebben van een groot cursusaanbod, de kwaliteit en kennis van onze trainers en de persoonlijke aandacht voor de ontwikkeling van ons cursist. Zonnevlecht is, en blijft, volop in ontwikkeling. Dit kenmerkt zich door het blijven ontwikkelen van nieuwe trainingen en opleidingen, én doordat wij de kwaliteit van onze bestaande trainingen scherp in de gaten blijven houden. Met het enthousiaste team van Zonnevlecht Opleidingen ontwikkelen wij regelmatig nieuwe trainingen en opleidingen gericht op de vragen vanuit de consument, het vakgebied en onze cursisten. Juist door hier dicht bij te te blijven staan, een luisterend oor te hebben, kunnen wij onze trainingen zo afstemmen dat de masseur en therapeut de geleerde kennis direct kan implementeren in de praktijk.”

Wat is jouw specialiteit?

“De specialiteit van Zonnevlecht Opleidingen is het delen van kennis, onze grootste passie. Alle cursussen, opleidingen en masterclasses worden verzorgd door gediplomeerde vakdocenten en vakspecialisten. Doordat al onze docenten naast het verzorgen van cursussen en opleidingen binnen Zonnevlecht Opleidingen nog steeds werkzaam zijn in hun eigen praktijk, blijven wij dicht bij ons vak staan. Door het jaar heen blijven wij onszelf als docent bijscholen zodat wij ons cursisten en studenten kunnen voorzien van de laatste kennis en inzichten in het vakgebied. Zonnevlecht Opleidingen biedt een breed scala aan cursussen, workshops, opleidingen en masterclasses aan voor zowel de (startende) masseur, massage therapeut, coach, NLP coach en hypnotherapeut. Het delen van kennis is onze passie.”

Wat is jouw businesstip?

“Mijn belangrijkste businesstips zijn – blijf authentiek, ken je client, laat je inspireren, ga niet kopiëren, vertrouw in jezelf en in je professionaliteit.”

Wat wil je de lezers graag meegeven?

“Ik kijk er naar uit om mijn mijn passie en kennis met de lezers te delen van het vak en het vakgebied waarbinnen ik werkzaam ben. Kennis is macht, maar kennis delen is kracht.”

 

Pauline Trum, docent Zonnevlecht Opleidingen