Gezondheid

Gezondheid

Nieuwe maatregelen


Onze Belgische vakgenoten hebben al eerder de deuren moeten sluiten, en nu blijkt ook een lockdown voor Nederlandse professionals die een contactberoep uitoefenen onvermijdelijk.
Lees meer
Gezondheid

Artrose en massage; een goede keuze?


Massage is een van de meest populaire genezingspraktijken en is gunstig gebleken voor veel mensen met artrose of andere pijnklachten.
Lees meer
Gezondheid

Droge handen?


Door het vele handen wassen heeft een groot deel van de Nederlanders last van huidproblemen. Desondanks blijken velen hun huid nog niet goed te verzorgen.
Lees meer
Gezondheid

Oefeningen voor de schouders


Wat kan jij als masseur ondernemen om schouderklachten aan te pakken? Check deze fysio-oefeningen!
Lees meer
Gezondheid

Fysio-oefeningen: De borstspieren


Fysiotherapeut en manueel therapeut Erwin Franken van Fysiotherapie Franken uit het Brabantse Valkenswaard, legt stap-voor-stap een aantal oefeningen uit om de schouders soepel te maken…
Lees meer
Gezondheid

Studie naar yoga bij borstkanker


Er zijn opmerkelijke wetenschappelijke resultaten opgemerkt bij een onderzoek naar het effect van yoga op de vermoeidheid en kwaliteit van leven bij vrouwen met borstkanker.
Lees meer
Gezondheid

Toename voedselallergie door landbouwgif


Steeds meer studies tonen aan dat het gebruik van het bestrijdingsmiddel Roundup ook voor een toename zorgt van het aantal klachten over allergieën en voedselintoleranties.
Lees meer
Gezondheid

Fysio-oefeningen: De handen


Fysiotherapeut en manueel therapeut Erwin Franken van Fysiotherapie Franken uit het Brabantse Valkenswaard, legt stap-voor-stap een aantal oefeningen uit om de handen soepel te maken…
Lees meer
Gezondheid

Aromatherapie: Tuberoos


Tuberoos inzetten voor je massagebehandelingen? Lees de tips van aromatherapeut Ellen Wagenaar.
Lees meer