Word abonnee van Massage Magazine

Word nu voordelig abonnee van Massage Magazine
20% korting op een jaarabonnement

Massage Magazine is hét professionele platform voor iedereen die zich beroepshalve bezighoudt met massages, geïnteresseerd is in kennisvergroting of -verdieping in de branche en zijn of haar vak optimaal wil uitoefenen. Het vakblad verschijnt zesmaal per jaar en wordt gemaakt voor en door massageprofessionals.

Massage Magazine is het meest gelezen vakblad voor massage-therapeuten en professionals in de massage- en wellnessbranche.
Je krijgt als lezer praktische, vakgerichte informatie op het gebied van massage en wellness.

20% korting op abonnement
Neem nu een abonnement op Massage Magazine en profiteer het eerste jaar van maar liefst 20% korting en betaal het eerste jaar slechts € 58,88 (incl. btw) in plaats van € 73,61. Je ontvangt hiervoor zes keer per jaar Massage Magazine. Na het eerste jaar wordt het abonnement automatisch omgezet naar een regulier jaarabonnement. Dit tarief geldt in Nederland.

Voor België: Het eerste jaar profiteer je van maar liefst 20% korting en betaal je slechts € 63,00 in plaats van € 78,73. Je ontvangt hiervoor zes keer per jaar Massage Magazine. Na het eerste jaar wordt het abonnement automatisch omgezet naar een regulier jaarabonnement.

Vul hieronder het formulier in en wij verwelkomen je graag als Massage Magazine abonnee.

Ik word Massage Magazine abonnee

  • * Deze velden zijn verplicht
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.