Aansluiten bij de beroepsorganisatie BATC?

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
De Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument (BATC) geeft je ondersteuning en informatie waardoor je alles in handen hebt om een professionele praktijk te voeren. Als abonnee van Massage Magazine profiteer je van een welkomstkorting voor je lidmaatschap van de BATC van EUR 75.

Bijzonder aan de BATC, die inmiddels ruim duizend leden telt, is dat het een multidisciplinaire beroepsorganisatie is. “Bij ons zijn sec massagetherapeuten welkom, maar bijvoorbeeld ook massagetherapeuten die in hun praktijk ook iets met voeding doen. We ondersteunen nadrukkelijk ook de andere disciplines”, aldus BATC-ambassadeur An-Akh Zaldoc. Therapeuten vinden bij de BATC alles wat nodig is om een professionele praktijk te voeren. “We begeleiden therapeuten op veel manieren om hun werk zo goed mogelijk te kunnen doen.”

 

Starters- en netwerkbijeenkomsten

Wie zich aansluit bij de BATC is welkom op een startersdag: je krijgt dan informatie en advies over zaken als wet- en regelgeving en de invulling van het anamneseformulier en declaratieformulier. De BATC organiseert ook regelmatig netwerkbijeenkomsten, waar per keer tussen de dertig en zeventig aangesloten therapeuten ervaringen uitwisselen. “Twee keer per jaar ontmoeten we onze therapeuten op diverse plekken in het land. Tijdens deze – voor leden kosteloze middag – informeren we mensen over allerlei praktische en actuele zaken. Het tweede deel van de middag wordt er een bijscholing verzorgd. Tot slot is het altijd weer een inspirerende dag om van elkaars ervaring te leren.”

Cliënttevredenheid

Een ander belangrijk verschil met veel andere beroepsorganisaties is volgens Zaldoc dat de BATC zich ook sterk op de cliënt/consument richt. “We willen de consument de best mogelijke zorg bieden, en inzicht geven waar hij deze kan krijgen. Daarom zijn we momenteel bezig met het ontwikkelen van een systeem dat in de loop van 2019 operationeel gaat worden: hierin wordt naast de opleiding en ervaring van de aangesloten BATC-therapeuten, ook de cliënttevredenheid en effectiviteit inzichtelijk.”

Welkomstkorting

Wanneer je bij je aanmelding de code BATCMAS invoert, profiteer je van een welkomstkorting van EUR 75 (dit aanbod geldt tot 1/2/2019).