Massage bij de makelaar

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Makelaarskantoor Bij Bärbel en Voor de Hand hebben de handen ineengeslagen voor een liefdevolle actie tijdens Valentijnsdag.

Op vrijdag 14 februari gaat de deur van Makelaarskantoor Bij Bärbel open voor een speciale doelgroep. Tussen 14.00 en 17.00 uur masseert Leontien van Voor de Hand hier mensen die wat extra aandacht kunnen gebruiken.

 

In het zonnetje bij de makelaar

“Ik zocht een pop-up plek voor een ludieke massageactie en Bärbel reageerde gelijk enthousiast dat het bij haar op kantoor kon, mooi in de etalage!”, aldus Leontien van Voor de Hand. “Op Valentijnsdag wordt de nadruk gelegd op verliefde stelletjes, maar er zijn mensen genoeg die minder geluk hebben in de liefde of in het leven”, vult Bärbel aan. “Wij willen deze mensen even in het zonnetje zetten, met een massage naar keuze en een drankje en hapje.”

 

Aanmelden voor een massage

Wil je iemand (of jezelf!) opgeven voor een hand-, hoofd of voetmassage van vijftien minuten? Meld je dan uiterlijk 11 februari aan via leontien@voordehandenvoet.com. Uit alle aanmeldingen selecteren Leontien en Bärbel tien personen die de massage wordt gegund. Iemand opgeven? Deze persoon moet echt kunnen én willen op vrijdag 14 februari tussen 14.00 en 17.00 uur. Anders is het jammer voor de andere gegadigden!