Massage en Complementair Vakbeurs verplaatst

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus heeft de beursorganisatie van de Massage- Complementair Vakbeurs besloten het event te verplaatsen naar 12 en 13 maart 2021.

Als gevolg van de wereldwijde coronabestrijding en de huidige snelheid van de opeenvolgende maatregelen van de landelijke autoriteiten heeft Sooner de Massage- en Complementair Vakbeurs, tijdens de opbouw op 12 maart 2020 per direct moeten stopzetten. Op 21 april is tijdens de persconferentie van premier Mark Rutte genoemd dat beurzen en evenementen tot 1 september worden uitgesteld. Daarom heeft Sooner besloten de beurs te verplaatsen naar 12 en 13 maart 2021, mede om niet in het vaarwater van andere beurzen te zitten.

 

Bezoekers en exposanten

Sooner ziet zich genoodzaakt om haar verplichtingen op grond van art. 13 lid 2 en 3 van de Algemene Voorwaarden op te schorten. Iedereen behoudt zijn reeds betaalde entreegelden of standkosten als tegoed voor de vervangende beurs in maart 2021, dit in overleg met het EXPO Hoevelaken. Als deze nieuwe datum niet schikt of men kiest ervoor niet te komen, dan zijn deze kosten op generlei te verhalen op Sooner. Bezoekers kunnen hun kaartje aan iemand anders geven/verkopen. Exposanten die op deze datum niet kunnen, ontvangen een bericht van de beursorganisatie. Noteer de nieuwe datum in je agenda!