Massage tijdens live-uitzending RTV Oost

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Afgelopen dinsdag 29 januari, stond er een artikel in de Stentor over massage op de werkvloer. Geen stoelmassage deze keer maar een handreflex- of voetmassage. Bert van Losser, de presentator van Goeiemorgen Overijssel van RTV Oost, pikte het artikel eruit en las het voor op de radio. Als commentaar gaf hij de hint dat hij ook graag een voetmassage zou willen krijgen van Leontien.

“En dat hoef je maar 1 keer tegen mij te zeggen!” aldus Leontien Overdijk van Voor de Hand! Mijn schoonmoeder luisterde toevallig naar de uitzending en zij stuurde mij gelijk een appje. Ze zei: “Volgens mij werd je net genoemd op de radio en je krijgt als het ware een uitnodiging om langs te komen”. Ik heb gelijk contact gezocht met de redactie van RTV Oost en dezelfde middag kreeg ik nog een mailtje terug van Bert van Losser. Hij heeft mij afgelopen donderdag live in de uitzending gebeld en we hebben een afspraak gemaakt voor een massage in de uitzending! Aanstaande dinsdag 5 februari zal ik tussen 11.00 en 12.00 een hand- en voetmassage geven in de live radio-uitzending bij RTV Oost.”

 

Dat ligt Voor de Hand!

Voor de Hand is gespecialiseerd in handreflex- of voetmassage op locatie. ‘Ik kom graag bij het bedrijf langs en zet alles klaar om de mensen te laten ontspannen. Even een korte break en je kan er de hele middag of avond weer tegenaan. Je kunt dit zien als een kleine power-nap van 15 minuten waarna je je weer helemaal fit voelt.’ aldus Leontien Overdijk, eigenaresse van Voor de Hand. Deze vorm van massage is ook heel laagdrempelig, gewoon in je werkkleding.

 

In de komende editie van Massage Magazine (verschijnt in maart) lees je meer over Leontien Overdijk. Nog geen abonnee? Meld je dan nu aan!