No show-boete?

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Hoe ga jij om met klanten die op het laatste moment de massage bij je afzeggen? Onze jurist licht je in de aankomende editie van Massage Magazine toe of het mogelijk is om een no show-boete op te leggen.

Moe wordt Iris ervan; klanten die op het laatste moment de massage bij haar afzeggen. Sommige klanten bellen zelfs enkele minuten voor de afspraak op met de mededeling dat zij niet kunnen komen. Het grootste deel van de klanten van Iris houdt zich keurig aan de afspraak en belt keurig minimaal een dag van tevoren op wanneer zij verhinderd zijn. Iris wil het problemen met de no-showklanten aanpakken, door deze een no-showboete op te leggen wanneer zij – zonder goede reden – niet of te laat verschijnen op de afspraak. Maar in hoeverre mag Iris een dergelijke no-showboete opleggen? Onze jurist Ruud van Domselaar van Amice advocaten licht het je toe in de aankomende editie van Massage Magazine.

In de komende editie van Massage Magazine (verschijnt in maart) lees je meer over dit onderwerp. Nog geen abonnee? Meld je dan nu aan!