Overname Sabaaydishop door MassageWebshop

‹ Terug naar overzicht
Geplaatst op:
Per 1 januari heeft De MassageWebshop, gespecialiseerd in massagetafels en producten voor massage, de Sabaaydi-shop overgenomen.

Deze webshop is gespecialiseerd in kruidenstempels, voetbaden, stoomcabines, massage-olie, massage-, yoga- en meditatiematten en allerlei aanverwante artikelen.

Na jaren met succes de Sabaaydi-shop te hebben opgebouwd hebben Fred en Judith Guitjens besloten hun activiteiten over te dragen. Voor het echtpaar stond de voortgang van de leveringen van de producten voorop, zodat de klanten, die al meer dan 20 jaar met de producten van Sabaaydi werken, de producten kunnen blijven bestellen. Daarvoor hebben ze gezocht naar iemand die bekend is met de massagewereld. “Door met Frank Piekart van de MassageWebshop in zee te gaan, zijn we er van overtuigd dat we de juiste beslissing hebben genomen. Wij zijn heel gelukkig met deze overname en wensen Frank heel veel succes” aldus Fred.

Voor de Massagewebshop is het een mooie aanvulling op het huidige assortiment. Frank en Fred hebben al jaren een prettige samenwerking en Frank kijkt dan ook uit naar deze verdere uitbreiding. Fred en Judith blijven de komende jaren op de achtergrond betrokken bij de Sabaaydi-shop om hun kennis van de producten over te dragen. Een gezamenlijke reis naar de leveranciers in Thailand zit in het verschiet zodat de webshop gevuld blijft met kwaliteitsproducten voor massagepraktijken in Nederland.
De webshop www.sabaaydishop.nl blijft online en de producten kunnen op dezelfde wijze besteld worden.

www.sabaaydishop.nl en www.massagewebshop.nl