Ondernemen

Ondernemen

Massage en Complementair Vakbeurs verplaatst


Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus heeft de beursorganisatie van de Massage- Complementair Vakbeurs besloten het event te verplaatsen naar 12 en 13 maart 2021.
Lees meer
Ondernemen

12 tips bij thuisisolatie


Wat doet thuisisolatie met jou? Psycholoog en trainer/coach Jocelyn Rebbens deelt 12 tips die jou ook kunnen inspireren.
Lees meer
Ondernemen

Advies om te sluiten


ANBOS geeft het advies om vanaf morgen – 17 maart tot en met 6 april 2020, de salons te sluiten.
Lees meer
Ondernemen

Massage bij de makelaar


Makelaarskantoor Bij Bärbel en Voor de Hand hebben de handen ineengeslagen voor een liefdevolle actie tijdens Valentijnsdag.
Lees meer
Ondernemen

Overname Sabaaydishop door MassageWebshop


Per 1 januari heeft De MassageWebshop, gespecialiseerd in massagetafels en producten voor massage, de Sabaaydi-shop overgenomen.
Lees meer
Ondernemen

Abonnement op Massage Magazine?


Neem je tijdens het Beauty Trade Festival een abonnement op Massage Magazine, dan ontvang je een prachtige set bodyscrub en bodybutter van 'Scrub & Rub'…
Lees meer
Ondernemen

(Baby)reflexoloog en auteur Floor Tuinstra


Floor Tuinstra besloot haar meisjesdroom achterna te gaan en de opleiding Voetreflexologie te volgen. Inmiddels heeft ze twee praktijken en een boek over babyreflexologie op…
Lees meer
Ondernemen

Compilatie Massage-Complementair Vakbeurs


Was jij erbij op de Massage-Complementair Vakbeurs van 15 en 16 maart? Kijk hier terug naar een compilatie van het event!
Lees meer
Ondernemen

Carrièreswitch op je vijftigste


Nooit had Esther de ambitie om masseur te worden. Maar toen ze zich zelf eens liet masseren ontdekte ze de heilzame werking ervan. Inmiddels heeft…
Lees meer